De kop der foar! op 58 in de Fryske top 100!

De uitslag is bekend, “De kop der foar!” is gestegen van plaats 84 naar een prachtige 58’ste plaats! Dat dit nummer zo hoog in de meest representatieve lijst van Friesland terecht is gekomen is te danken aan al de mensen die op mij gestemd hebben! Mijn dank is dan ook groot!

Al is muziek geen wedstrijd, dit soort dingen zijn voor mij wel een stimulans om door te gaan met wat ik het liefste doe, liedjes maken!

In 2012 staat er al weer heel wat op het programma, leuke samenwerkingen, nieuwe liedjes, optredens met “De Hiele Hannel” en nog veel meer!. Het muzikale nieuwjaar start voor mij op 7 januari, dan beginnen we in de studio met opnames voor een nieuw liedje……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.