Het Platencontract is getekend!

Vandaag (12-8-2010) is het platencontract getekend met Marista Music Company!!!
Waar ik 5 jaar geleden nog wel eens over nadacht, met nadruk op dacht is dan vandaag werkelijkheid geworden, het tekenen op zich is natuurlijk niet meer dan een formaliteit maar het tekenen betekend wel dat er mensen zijn die wat zien in mijn persoon en nog meer in mijn muziek en dat is een erg leuke gedachte!

Het begin van de samenwerking is het uitbrengen van mijn nieuwe singel “De kop der foar!” ik hoop binnenkort de release datum te kunnen bevestigen dat ergens in september zal zijn. Daarnaast richten wij ons ook op het album dat in het voorjaar van 2011 zal worden gepresenteerd, kortom er is veel (studio)werk aan de winkel!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.