Singel en Album

De planning voor de release van de singel “De kop der foar!” ligt mooi op schema, het is de bedoeling in september de singel te presenteren tegelijk met de videoclip, later meer! De voorbereidingen voor het album vlotten ook al aardig, ik ben op dit moment nog druk bezig met de teksten te optimaliseren dan kunnen we na de zomer weer lekker de studio in! Op dit moment ga ik er vanuit dat het album in het voorjaar van 2011 helemaal klaar zal zijn, binnenkort maar eens beginnen met de voorbereiding van een feest rondom de presentatie, lijkt me leuk jou dan ook te zien, ik hou je via deze site en via mijn hyves account op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.